bg
 
bg

Persoonlijke groei door therapie en coaching

Wat houdt persoonlijke ontwikkeling in?

Persoonlijke ontwikkeling is erop gericht om het beste wat uit jezelf te halen. Om zo al jouw kwaliteiten, talenten, energie en daardoor mogelijkheden die al in jou aanwezig zijn beter te gaan gebruiken. Je voelt aan dat jij dit wil en niet omdat het moet, of omdat anderen dat nodig vinden. Het is een keuze, helemaal vanuit jouzelf, om oude schijnbaar onveranderlijke patronen te doorbreken. Je slaat nieuwe wegen in, in denken, voelen, en doen. Ik zie het altijd zo; Je maakt weer contact met jouw eigen powerhouse.

Om deze (vastgeroeste) patronen te doorbreken kan je het als fijn ervaren om niet in jouw eentje dit uitdagende pad te bewandelen. Vastgeroeste patronen zijn hardnekkig en meestal zijn ze niet voor niks in iemands leven gekomen. Maar misschien dienen ze jou al een tijdje niet meer.

Ik kan jou op dit pad ondersteunen en samen kunnen we op onderzoek uit te gaan. We gaan aan de slag om oude patronen op zoeken, je kan ze niet wegtoveren, maar misschien wel op een andere bewuste manier inzetten. Laat jouw onderbewuste deel, daar waar zoveel kennis en waarheid zit opgeslagen, voor jou spreken. Ik zal jou spiegelen, met jou sparren en vooral ook lichaamsgericht aan de slag gaan. Zo ontwikkel jij een bewustwording van jezelf waardoor innerlijke groei en zelfontwikkeling jou weer op een natuurlijke manier in beweging brengt waardoor jij jouw belangrijke doelen kan realiseren.

Zowel brainspotting als psychodynamische therapie zal een mooie ondersteuning en beweging bieden in dit proces van innerlijke groei. Zullen we samen aan de slag gaan? Je bent in mijn praktijk in Amsterdam van harte welkom.
Therapie Psycholoog Langenberg in Amsterdam
Gwen Langenberg
  • Geregistreerd therapeut
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook buiten kantooruren
  • Geen wachtijst meer!

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact