bg
 
bg

Wat kenmerkt mijn aanpak?

In mijn praktijk bied ik volwassenen de mogelijkheid om via diverse behandelmethoden tot groei en heling te komen.

Verbondenheid van lichaam en geest

De laatste jaren staan de wetenschappelijke bladen er vol mee en is het langzaam maar gestaag een feit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Van jongs af aan is onze binnenwereld op zoek naar balans als antwoord op veranderingen in onze buitenwereld. Ons aanpassingsvermogen wordt elke dag uitgedaagd. Alles wat we mee of doormaken in het leven wordt opgeslagen in ons lichaam en brein. Ons lichaam, brein en (onderbewuste) emoties zijn daardoor een informatienetwerk van onschatbare waarde. Een bron waaruit jij en daardoor ook ik kan putten. En hier werk ik mee in de sessies met zowel Psychodynamische therapie als ook bij Brainspotting.

Hoe ben en werk ik tijdens onze sessies?

Ik zal als jouw therapeut actief, emotioneel betrokken, echt en authentiek zijn. Ik kijk mee, voel mee, adem mee. En zal ook kritisch moeten zijn. Maar weet dat ik voor jouw gevoelens altijd respect zal tonen. Ik werk cognitief, maar vooral ook lichaamsgericht en zal er zijn om jou aan te moedigen, jouw gedachten en gevoelens te spiegelen, af en toe te adviseren en bevestigen. Dit zal bewustzijn scheppen en daardoor verheldering en verbetering van relaties met anderen maar vooral ook van de relatie met jezelf.

Ruime beschikbaarheid - ook 's avonds

Om mijn cliënten zo goed mogelijk tegemoet te komen, heb ik ook plaats in mijn agenda voor afspraken buiten kantoortijden. Zo is het dus eenvoudiger om een afspraak in te plannen, bijv. wanneer het vanwege werk of andere verplichtingen niet mogelijk is om overdag in mijn praktijk langs te komen. Momenteel bied ik deze optie op maandag, dinsdag en donderdag.

Heb je hier nog vragen over of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.
Therapie Psycholoog Langenberg in Amsterdam
Gwen Langenberg
  • Geregistreerd therapeut
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook buiten kantooruren
  • Geen wachtijst meer!

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact